Üdvözöljük oldalunkon!

Ezt az oldalt a Cézár Ház lakóinak, és a lakópark iránt érdeklődőknek hoztuk létre. Itt minden hasznos információt, telefonszámot megtalálhat egy helyen a Cézár Házról. Térjen be hozzánk, ha a közös képviselet nyitva-tartására van szüksége, olvasson minket, ha a legfrissebb hírek érdeklik, tájékozódjon nálunk, ha garanciális problémai vannak, keressen bennünket, ha eladó vagy kiadó ingatlana van, böngésszen bármikor apróhirdetéseink között, ossza meg észrevételeit a fórumon.

Cégünk speciálisan a Cézár Házra kialakított marketing módszerekkel segít önnek a lehető legrövidebb időn belül itt lévő ingatlana eladásában, kiadásában, illetve segítünk önnek megtalálni álmai otthonát, legyen az akár új vagy használt lakás, de keressen minket akkor is, ha bérelni szeretne.

Jó böngészést!Cézár Ház bemutatása: A történelem ötvözödik az újjal és békebeli harmónia egyesül a huszonegyedik századi korszerűséggel. A Cézár Ház új életminőséget képvisel a magyar ingatlanpiacon. Nem lakásokat kínál, hanem otthont, az otthon pedig nem szorul a négy fal közé: a lakók mindennapjait szolgáltatások soha nem látott bősége teszi kényelmessé. Mindannyian úgy érezhetik majd, mintha véget nem érő vakáción lennének. A hazaérkezőket éjjel-nappali portaszolgálat fogadja, éppen úgy, mint a luxushotelekben. A szolgáltató egységek minden elképzelhető igényt kielégítenek - házon belül. Szauna, jacuzzi, fitness terem, fodrász, mosoda és sok egyéb üzlet áll a lakók rendelkezésére.

Korábban:

Hirdetés:

Kismama fehérnemű


Budapest XIII.ker.

www.lakopark.s15.hu

Az Ön hirdetésének helye!
Kapcsolat >>>

Eladó, kiadó lakást keres?

  • Segítünk megtalálni, felkutatni új otthonát.
  • Egyéni igények kiszolgálása.
  • Szolgáltatásaink ingyenesek!

    Kapcsolat >>>